fbpx

Hieno Repoveden ulkoiluviikonloppu takana ja uusi edessä

Etusivu / Yleistä / Hieno Repoveden ulkoiluviikonloppu takana ja uusi edessä

Repovedellä on vietetty tänä viikonloppuna ulkoilu- ja elämyspäiviä 12. kerran. Perjantain yritys- ja yhteisöpäivä oli varsin haastava. Taivaalta tuli lunta ja ränttää. Säätila vaikutti osallistujamäärään. Hiihtämiseenkin tuli haasteita voitelumestareille. Lumi tuppasi paakkuuntumaan suksen pohjaan. 

Lauantai ja sunnuntai olivat hienoja ulkoilupäiviä. Järjestelyistä vastaavat yrittäjät ja yhteisöt tekivät jälleen hyvää työtä. Kävimme katsomassa ja kyselemmässä tunnelmia tänään sunnuntaina Kirjokivessa, Orilammella ja Saarijärven portilla. Joka puolella näkyi tyytyväisiä ihmisiä.

Saimme kuulla kiitokset mm laduista. Kommenttien mukaan jäällä oli hyvä hiihtää luistellen. Nyt oli mahdollista luistella myös Kirjokiveen saakka. Se ei kuulema ole ollut aiempina vuosina mahdollista. Saarijärvellä kiiteltiin myös latuja. Tänä vuonna jääosuudetkin olivat hyviä kun siellä ei ollut keväistä vettä kiusana.

Orilammella seurasimme tovin liitovarjon laskeutumista ja lasten pulkkamäen riemuja. Nautimme kodassa maittavat kahvit lettujen kera. Orilammen ympäristössä oli useita lapsille suunnattuja aktiviteetteja.

Ensi viikolle sääennusteet lupaavat aurinkoa ja nollakeliä. Joten hyvät ulkoilukelit jatkuvat. Repovedellä on nyt paljon latuja ja hyvä liikkua myös järvien jäillä. Kannustammekin nyt nauttimaan tästä hienosta hetkestä. Repovedelle kannattaa tulla hiihtelemään myös ensi viikonloppuna.

Ensi perjantaina on täysikuu. Miten olisi kuutamohiihto? Se olla varmaan hieno kokemus.

Elämyksiä kokemaan Repovedelle!

Repojotos – tiimi