fbpx

Repovesi valmistautuu ensi viikonlopun tapahtumaan

Etusivu / Yleistä / Repovesi valmistautuu ensi viikonlopun tapahtumaan

XII Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät lisäävät paljon liikennettä kansallispuiston ympäristöön. Tulevaan vilkkaaseen viikonloppuun, 11-13.3., on jo valmistauduttu. Eilinen käynti Lapinsalmella vahvisti tämän käsityksen. Ainakin Lapinsalmen parkkipaikka ja portin sisäänkäyntiaukio oli aurattu puhtaaksi. Sinne mahtuu nyt paljon autoja.

Huolenaiheena on vielä tie. Tiet kansallispuiston porteille ovat kapeita, joten autoilijoiden on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta ja alhaista nopeutta. Useimmissa paikoissa autot eivät mahdu sivuuttamaan toisiaan. Tien reunat saattavat olla petollisen pehmeitä, jos ei tule selkeitä pakkaskelejä.

Yksi varottava asia on myös tien ylittävät ladut. Lapinsalmen parkista tultaessa latu ylittää tie kumpareen takana. Hiihtäjän näkee hyvin myöhään. Mutta ei hätää. Sinähän ajat muutenkin hiljaa.

Turvallista tulevaa ulkoilu- ja elämysviikonloppua

Repojotos – tiimi