fbpx

Lämmin tuuli on tuonut lisää muuttolintuja

Etusivu / Kevätseuranta / Lämmin tuuli on tuonut lisää muuttolintuja

Tänään on ollut lämmintä (+7) ja aurinko on paistanut. Lumi sulaa ja isoja vesilätäköitä on muodostunut teille ja pihoille. Lumi ei enää kantanut iltalenkillä nelijalkaista ystäväämme, Roosaa.

Lämmin sää on tuonut lisää muuttolintuja. Tänään ilmoitti kurki tulostaa Jaalan kirkonkylän pelloilla. Viime vuonna havaitsimme ensimmäisen kerran kurjen pari päivää myöhemmin (8.4). Pihapiirissämme nähtiin pari muutakin kevään muuttajaa. Kaksi kyyhkystä suoritti ylilennon. Ilmeisesti ne olivat uuttukyyhkysiä. Toinen liitelijä oli jokavuotinen kevätvieraamme sinisuohaukka.

Tänään on tapahtunut muutakin. Tänään tehtiin päätöksiä joistakin tulevan kesän tapahtumista. Repojotos järjestää neljän tapahtuman sarjan: Runoja ja musiikkia luonnossa. Niistä ensimmäinen on 22.5. Toinen päätetty tapahtumasarja liittyy digikuvaukseen. Luontokuvaus Repovedellä tapahtumia järjestetään kolme kertaa. Niistä ensimmäinen on jo huhtikuussa 28. päivä.

Molemmista tapahtumista tulee lisätietoa lähipäivinä Repojotoksen nettisivuille.

Mitähän huominen tuo tullessaan?

Repojotos – tiimi

One thought on “Lämmin tuuli on tuonut lisää muuttolintuja

  1. 28.4. pidettävälle luontokuvausretkelle on avattu tähän blogiin oma sivu. Katso ylävalikko.

Comments are closed.