fbpx

Joulutervehdys Repovedeltä ja Repojotokselta

Etusivu / Talven tulo / Joulutervehdys Repovedeltä ja Repojotokselta

Repojotoksen ensimmäinen toimintakausi alkaa olla loppusuoralla. Nyt on aika hiljentyä ja kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana retkillä, tapahtumissa tai kursseilla. Kiitos myös teille klubilaiset ja ystävät. Ilman teidän kaikkien mukana oloa Repojotoksen toiminta olisi kaatunut jo alkumetreillä.

Kiitos myös partnereillemme, Kuutin Kolo, Kymen Jousi ry, KymiSun. Yhdessä olemme paljon enemmän kuin neljä erillistä toimijaa. Repojotoksen toiminnassa on ollut mukana myös iso joukko muita kumppaneita, kiitos teille kaikille.

Mielenkiintoinen ja moni-ilmeinen kesä ja syksy on nyt takana. Olemme koostaneet joitakin tuokioita kuva- ja videoesitykseen. Haluamme tarjota sen teille muistona yhteisistä hetkistämme.

Video sisältää myös joulun tunnelmaa, johon meidät vie pieni musiikkiesitys Jaalan kirkosta kauneimmista joululauluista. Tämä tuttu laulu on hyvin usein viimeisenä, kuten se oli tälläkin kertaa. Voimme sen myötä rauhoittua Joulun aikaan ja odottamaan alkavaa kevättä.

Repojotoksen kevät aloitetaan jo tammikuussa Matka 2012 messuilla. Lisäksi tiedossa on uusia aktiviteetteja niin Repovedelle kuin Verlan ja Jaalan alueelle. Tilaa sivun alareunasta blogi ja käy liittymässä joukkoomme facebookissa niin pysyt ajantasalla.

Käy katsomassa Joulutervehdyksemme on Repojotoksen nettisivuilta.
Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

Tavataan taas ensi vuonna retkillä, tapahtumissa ja kursseilla.

Repojotos – tiimi