fbpx

Sokos Hotel Vaakuna ja Repovesikeskus

Etusivu / Tiedotteet / Sokos Hotel Vaakuna ja Repovesikeskus

Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola ja Repovesikeskus yhteistyöhön

Repovesikeskus ja Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola solmivat yhteistyösopimuksen luonto- ja ohjelmapalveluiden liittämiseksi Sokos Hotel Vaakunan palvelutarjontaan Kouvolassa.

Hotellipäällikkö Anna-liisa termonen ja Paula Niskala Repovesikeskuksesta vahvistivat yhteistyösopimuksen.Tehty yhteistyösopimus on merkittävä niin Repovesikeskukselle kuin Sokos Hotel Vaakunallekin. Yhteistyön avulla voidaan Kouvolassa nyt tarjota hotelliasiakkaille mahdollisuus vaivattomasti vierailla Repoveden kansallispuistossa sekä maailman-perintökohteessa Verlassa.

”Tämä yhteistyö tukee hyvin Repovesikeskuksen toiminta-ajatusta, jossa asiakas saa yhdeltä luukulta kaikki tarvitsemansa palvelut. Nyt on myös ensimmäisen kerran kesäaikana säännölliset retket niin Verlaan kuin Repoveden kansallispuistoonkin”, toteaa Paula Niskala Repovesikeskuksesta.

”Sokos Hotel Vaakunalle yhteistyö tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden palvelutarjonnan laajentamiseen. Uskon Repovesikeskuksen tarjoamien retkeilymahdollisuuksien lisäävän Kouvolan houkuttelevuutta niin vapaa-ajan kuin yritysmatkustajan näkökulmasta. Repovesikeskuksen tarjoamat palvelut täydentävät loistavasti Sokos Hotel Vaakunan palvelutarjontaa. Uskon vahvasti luontomatkailun tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana kehittämässä tätä tukevia palveluita. Tulevana kesänä panostamme erityisesti kohteen saavutettavuuteen. Patikkaretkeen voidaan tarvittaessa yhdistää edestakainen kuljetus hotellilta Repovedelle”, kertoo Sokos Hotel Vaakuna Kouvolan hotellipäällikkö Anna-Liisa Termonen.

Uusien yhteisten palveluiden esittely aloitettiin Kongressi 2012 messuilla Finlandiatalolla huhtikuussa. Palveluissa on yhdistetty hotelli-, kuljetus- ja opas- sekä ohjelmapalvelut. Kesän 2012 Repoveden kansallispuistoon suunnattuja hotelli-retkipaketteja voi ostaa ja tilata helposti palveluna hotellin nettisivuilta.

Metsähallituksen Repoveden kansallispuiston sopimusyritysten Kuutin Kolon, Myrskytuuli Oy:n ja Repojotoksen maaliskuun alussa käynnistämä Repovesikeskus on tämän yhteistyösopimuksen myötä saanut merkittävän lisän palvelutarjontaan.

Repovesikeskus jatkaa neuvotteluja usean muun tahon kanssa. Tavoitteena on helpottaa asiakkaan ostotoimintoja palvelujen tuotteistamisella sekä kokoamalla Kouvolan alueen matkailualan toimijoita yhteen.

Lisätietoja:

Repovesikeskus
Paula Niskala
Puh 044 781 7411
paula.niskala@repojotos.fi
www.repovesikeskus.fi
Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Anna-Liisa Termonen
Puh 05 828 8507
anna-liisa.termonen@sok.fi
www.sokoshotels.fi