fbpx

Missä on Bubin serkku? – Yöretki pöllöjen ystäville Repovedelle 8.4.

Etusivu / Retket ja tapahtumat / Missä on Bubin serkku? – Yöretki pöllöjen ystäville Repovedelle 8.4.

Nyt on pöllöjen aika. Mutta onkohan niitä vielä Repovedellä? Tämä ja moni muukin Repoveden luontoon liittyvä asia on kiinnostanut meitä monta vuotta. Nyt sitten tapahtuu jotain, mitä on odotettu.

Repojotos, se pitkään harkittu yrityshanke. Mitä sille kuuluu? Olemme pari päivää sitten perheparlamentissamme päättäneet yrityksen toiminnan aloittamisen. Toiminta aloitetaan heti. Nyt sinun kannaattaakin seurata webbisivuja ja tapahtumia alkavan yrityksemme tiimoilta. Seuraaminen on helpointa tilaamalla tämä blogi RS-syötteenä. Tällä tavalla saat aina ilmoituksen, kun julkaisemme jotain uutta.

Toinen hyvä ajatus on jakaa blogi ja myös Repojotoksen kiinnostava www-sivu facebookissa tai muissa verkostoissa. Artikkeleissa sekä sivustolla on tätä asiaa helpottavat työkalut.

Oletko kuullut tai nähnyt tänä keväänä pöllöjä, siis niitä lintuja?  

Repojoksen avausretkellä kuulet ainakin tarinaa pöllöistä. Olemme saaneet kiinnostavan asiantuntijan ensimmäiselle retkelle kertomaan pöllöistä. Samalla on hyvä tilaisuus keskustella vaikka Repovedestä. Luonnonsuojelija ja petolinturengastaja Pekka Raukko vie meidät Repoveden pöllömaailmaan. 

Yöretkelle lähdetään 8.4. klo 20.30. Retken esite ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tästä->.  Älä jätä väliin tätä hienoa tilaisuutta!  

Tavataan Repovedellä

Repojotos – tiimi

Comments are closed.