fbpx

Runot ja musiikki viihdyttivät Repovedellä

Etusivu / Retket ja tapahtumat / Runot ja musiikki viihdyttivät Repovedellä
Runorinki: Marjatta Ruohoranta, Leena Haavisto ja Anna Laukkanen

Eilen oli pieni viihdyttävä tilaisuus Repoveden kansallispuistossa. Runojen harrastajaryhmä, RUNORINKI, sekä hanuripelimanni kokosivat intiimin kuulijajoukon Määkijän niemen kodalle. Yleisöä oli saapunut laajanta alueelta. Kymenlaakson sisäksi joukossa oli henkilöitä mm Riihimäeltä, Forssasta, Helsingistä…

Pelimanni Pertti Ilomäki

Tilaisuudessa viihdyttiin kuunnellen runoja tällä kertaa luonnossa eikä jossain juhlatilaisuudessa, kuten yleensä. Runorinki oli onnistunut valitsemaan koskettavia ja myös huumopitoisia esityksiä, joita täydensi hyvin kesäinen hanurimusiikki. Tauolla maistui tuoreet herttaiset rinkilät nokipannukahvien kera.

Pieni opastettu patikkamatka antoi myös lisäsisältöä sunnuntaiseen hetkeemme. Patikkamatkalla oli lähes kaikille uusi kokemus Ketunlossi. Myös ennallistettu metsä kiinnosti kovasti.

Tilaisuus kuului Repojotoksen Runoja ja Musiikkia Luonnossa tämän kesän tapahtumasarjaan. Seuraavan kerran kokoonnutaan runojen äärelle elokuussa 21.8.. Tämä ja muut Repojotoksen tapahtumat löydät täältä ->