fbpx

Matkamessuilla esillä uusia palveluja Repovedelle

Etusivu / Repovesi-info / Matkamessuilla esillä uusia palveluja Repovedelle

Matkamessut alkavat huomenna. Valmistautuminen messuille on ollut kiireistä aikaa Repoveden kansallispuistossa palveluja tuottaville yrityksille, Repojotos niiden joukossa.

Olemme koonneet uusia joukkoja palvelemaan luonnosta innostuneita matkailijoita. Lisäksi olemme luoneet myös aivan uusia tuotteita. Nyt Repojotos voi tarjota yhdessä partnereidensa kanssa laadukkaita palveluja myös pitempiaikaiseen olemiseen. Tällaiset tuotteet ovat tarkoitettuja mm yritysjohdon palavereihin.

Tähän kiireeseen on  kuulunut tietysti myös se, että nettisivut on hiukan uudistettu. Nyt sieltä löytää helpommin kukin asiakasryhmä omat palvelunsa. Sivujen uudistaminen jatkuu vielä jonkin aikaa.

Yrityksille

Yrityksille on tuotteistettu POMO- ja Tiimipalaverit, jotka tuotetaan yhdessä palkitun partnerimme, Matkailutila Sinibell, kanssa. Näissä tuotteissa yhdistyy tiivis työskentely ja inspiroivat retket tai aktiviteetit yhdistettynä laadukkaisiin ateriapalveluihin.

Toinen yrityksille suunnattu uusi palvelu on laadukas pomo- ja tiimipäivä Repovedellä. Uutena tässä tuotteessa on entistä monipuolisemmat vaihtoehdot ateriapalveluihin sekä moottorivenekuljetukset valittuun tukikohtaan. Lisäksi päivään voidaan nyt valita aktiviteetteja mm melonta ja jousiammunta.

Henkilökunnan virkistys- ja työhyvinvointipäivät ovat myös saaneet uutta sisältöä. Nyt päivä voidaan toteuttaa monipuolisemmin ja samalla myös yksilöllisemmin. Olemme saaneet partneriksemme mm Kymen Jousi ry:n ja heidän mestariampujansa, joukossa mm yksi maailmanmestari. Nettisivuilta on ladattavissa uusi esite. Pahoittelemme, se on iso, joten lataus kestää hieman. Tähän tulee kyllä parannus.

Ryhmille

Repoveden kansallispuistossa on ryhmille joitakin uusia vaihtoehtoja, mutta varsinaiset uutuudet kohdistuvat Verlaan ja sen ympäristöön. Verlaan on suunniteltu yhdistettyjä retkiä, jossa tutustutaan maailman perinkohteeseen Verlan Tehdasmuseoon ja sen ympäristöön, luontoon sekä varhaishistoriaan. Näitä tuotteita on käyty jo esittelemässä Hollannissa. Suomenkieliset retket valmistuvat kevään aikan, mutta voi jo nyt kysyä niistä.

Yksityisille henkilöille

Havaitsimme ensimmäisenä toimintakautena, että yksityisille henkilöille ei ole juuri mitään palveluja Repoveden kansallispuistossa. Tästä johtuen Repojotos on suunnitellut aivan uusia juttuja ajatellen perheitä ja yksityisiä henkilöitä, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua yrityksille tai ryhmille tarkoitetuille retkille.

Ensimmäinen nyt julkaistavat retkimahdollisuus on Lumikenkäretket. Niille voi osallistua kaikki halukkaat. Meillä on käytettävissä välineitä, mutta voit tulla myös omilla lumikengillä mukaan. Ensimmäinen retki tehdään lauantaina 4.2. Tälle ensimmäiselle retkelle annamme 20%:n messualennuksen, mikäli olet varannut paikkasi messuilla tai muuten 25.1. mennessä.

Tapaamisiin messuilla!

Repojotos – tiimi