fbpx

Terveiset Matka 2012 messuilta

Etusivu / Retket ja tapahtumat / Terveiset Matka 2012 messuilta

Tämän vuoden matkamessut ovat takana ja nyt ollemme toipumassa messuhulinasta. Messut olivat hyvin onnistuneet ainakin Repojotoksen ja Kouvolan kaupungin osalta. Osastomme kiinnosti ja saimme myös paljon positiivista palautetta. Osaston kysymys: “Tunnetko meitä sittenkään”, pysäytti ihmiset keskustelemaan. Osastoa myös kuvattiin ahkerasti.

Messuilla kävi ammattilaispäivinä (to-pe) n 23000 vierasta. Lauantai oli se varsinainen hulinapäivä. Silloin oli vieraana n 30000  henkilöä. Sunnuntaikin oli vilkas (18000). Messuilla vieraili kaikkiaan 71098 kävijää. Repojotoksen ja varmaan muidenkin näytteilleasettajien kannalta se oli hieno juttu. Tuosta joukosta oli paljon niitä, joita kiinnosti luonto ja Repoveden kansallispuisto.

Repojotoksen uudet palvelut niin yrityksille kuin yksityisillekin herättivät paljon kiinnostusta. Varasimme jo monta päivää kalenteriin asiakkaiden kanssa ja jatkamme keskustelua nyt messujen jälkeen.

Lupasimme kertoa messuilla uusista palveluista. Näin myös teimme. Repojotos laajentaa palveluaan Repoveden kansallispuistossa sekä myös Verlan ja Jaalan alueella. Uudet palvelut tuotetaan yhteistyöpartnereiden, Verlan tehdasmuseo, Matkailutila Sinibell, Kuutin Kolo ja Kymen Jousi ry, kanssa.

Ensimmäinen yleisölle suunnattu uusi palvelu on lumikenkäretki 4.2.. Sille voi vielä ilmoittautua messuhintaan. Katso tarkemmin Repojotoksen nettisivulta.

Kevään aikana kerromme lisää mielenkiintoisista ykstyisille henkilöille suunnatuista osallistumismahdollisuuksista. Uskomme, että uusi tarjontamme antaa paljon mukavia hetkiä teille ja kesävieraillenne.

Yrityksille suunnatut POMO- ja tiimipalaverit sekä -päivät olivat myös erittäin suuren mielenkiinnon kohteena. Nämä ainutlaatuiset palvelut ratkaisevat monen pomon ongelmat, tulosten saavutus ja häiriötekijät.

Nyt on hyvä hetki suunnitella kevättä, kesää ja syksyä. Aikavaraukset kannattaa tehdä jo nyt, koska parhaat ajat varataan ensimmäisinä. Olkoon tämä päivä siitä esimerkkinä. Noin puoli tuntia sitten varasimme Uudeltamaalta tulevan yrityksen toimintaan syyskuun 15. päivän. Eli siltä päivältä on jo nyt varattuna tietyt resurssit.

Nyt on kuitenkin vielä talvi. Me menemme tällä viikolla Repovedelle tarkastamaan tämän hetken retkeilymahdollisuudet, lumi- sekä jäätilanteen. Kerromme niistä lisää retken jälkeen.

Olemme koonneet pienen videon tunnelmakuvista messuilta. Käy katsomassa osastomme ja koe messujen tunnelma. Hyvää alkuviikkoa kaikille! Kiitos myös messuvieraillemme. Oli mukava tavata. Uudet messut taas ensi vuonna (17.-20.1.2013).

Repojotos – tiimi