Back To Nature

Etusivu / Portfolio / Back To Nature

Suomen luonto tutuksi - Järvi -Joki -Meri - Kuusi yötä

Aktiivinen lomaviikko tutustuen oppaiden johdolla Suomen luontoon ja suomalaiseen elämäntyyliin

Aktiivista tekemistä

Viikon aikana on monenlaista aktiivista tekemistä sekä katsottavaa.

Järvialueella vierailemme Repoveden kansallispuistossa, patikoimme ja olemme vesillä ainutlaatuisilla jättikanooteilla. Seuraavana päivänä on valittavana koko ryhmälle joko porojen ruokintaretki tai vierailu Unescon maailmanperintökohteessa Verlan tehdasmuseossa. 

Jokialueella seikkailemme Kymijoella. Laskemme koskia ja huudomme kultaa. Päivän aikana nautimme paikan luonnosta ja hyvän aterian. Lisäksi kaikilla opn mahdollisuus rentoutua sekä käydä uimassa. Seuraavana päivänä tutustumme suokansallispuistoon, Valkmusaan. Kävely pitkospuita pitkin ja suonäkymät, kasvit sekä hyönteiset ovat mielenkiintoisia.

Merialueella perehdymme ensin paikalliseen luontoon. Seuraavan päivänä lähdemme retkelle merelle, kalastamme ja etsimme aarteita saaressa. 

Mukavaa majoitusta

Retken majoituspaikat on valittu siten, että samalla tulee tutuksi paikallinen eläminen. Jokainen paikka on yksityisen perheen omistama ja hoitama.

Majoitus on pääsääntöisesti mökeissä, huviloissa tai vierastaloissa kahden hengen huoneissa. 

Ateriat

Retkellä nautitaan suomalaista lähellä tuotettua ruokaa. Menut on valittu siten, että suomalainen ruokakulttuuri tulee monipuolisesti esille pääraaka-aineiden vaihdellessa ateriasta toiseen. 

Luonnossa ruokailut ovat elämyksellisiä nuotion ääressä tapahtuvia hetkiä. Retkeläiset pääsevät myös itse osallistumaan halutessaan joitakin kertoja aterioiden valmistamiseen.

Huomioitavaa

Ryhmäkoko: 8 - 25 henkilöä

Vaatimukset:

  • Osallistujan ikä minimi 12 vuotta
  • Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille

Tuotteen saatavuus

Tuote on saatavana sulan veden aikaan toukokuu - lokakuu.

Joidenkin majoitusten saatavuus keskellä kesää, juhannuksesta heinä-elokuulle, voi olla vaikeaa johtuen suomalaisen kesälomista. Tällöin huvilat ja mökit voivat olla varattuna jo edellisenä kesänä lomaviikoille. Tämän johdosta meillä on varsinkin järvialueella tarjolla erilaisia vaihtoehtoja.

Varaaminen palveluna

Puhelin

044 784 7411, Repovesikeskus varauspalvelu

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Retki kartalla – Klikkaa pisteitä saat lisäinfoa ja katseltavaksi kuvia

This entry was posted in . Bookmark the permalink.