fbpx

Jättikanootilla Repovedellä, puolipäiväretki

Etusivu / Portfolio / Jättikanootilla Repovedellä, puolipäiväretki

Puolipäiväretki jättikanootilla Repoveden kansallispuiston vesillä

Jättikanoottiretki on ainutlaatuista ja virkistävää yhdessä tekemistä. Melontaretki antaa uuden näkökulman Repoveden kansallispuistoon.

Repoveden kansallispuistoon saa toisenlaisen näkemyksen vesitse. Tällöin selviää, miksi paikasta on tullut kansallispuisto.

Järvelle turvallisella jättikanootilla

Retkelle lähdetään oppaan ohjeiden ja opastuksen mukaan. Opas neuvoo kanootin käsittelyä sekä kertoo alueesta.

Jättikanootit ovat turvallisia ja sopivat kaikille. Kanootit kulkevat tosi herkästi, joten melkontaretki on helppo. Välillä voi vaikka nauttia näkymistä, levätä ja nostaa melan pois vedestä. Matka jatkuu eikä rytmi mene sekaisin, kuten kirkkoveneessa.

Mukaan otetaan tarvittavat varusteet ja sadeviitat kaikille, jos sateenuhka on olemassa. Käytettävissä on kaksi kanoottia, joten ryhmän koko voi olla 5-18 henkilöä, painosta riippuen jopa 20 henkilöä.

Retkellä nautitaan piknik ateria suomalaiseen tapaan. Vätämme kertakäyttöastioiden käyttöä, koska haluamme tehdä retket luontoa säästäen.

Tauko nuotion ääressä

Retkellä pidetään tauko nuotiopaikalla. Tauon aikana nautitaan nokipannukahvit ja tyypilliset piknik eväät suomalaiseen tyyliin nuotiomakkaraa ja vähän muutakin. 

Tauon aikana käydään oppaan johdolla hiukan jaloittelemassa ja kuulla aluueen tarinaa. Samalla om mahdollisuus myös omaan henkilökohtaiseen huoltoon. 

Retken pituus antaa mahdollisuuden erilaisiin vaihtoehtoihin kokopäiväretken koostumuksesta.

Retki sopii ryhmän virkistyspäivän osaksi

Retki sopii hyvin porukan virkistykseen ja syntymäpäiväretkeksi. Hiukan laajennettuna tästä saa hyvän virkistyspäivän työporukalle. Retkeä voidaan täydentää luontoruokailulla ja aikatauluun sopivalla reittivalinnalla.
Retken aloitus- ja paluupaikka on Repoveden kansallispuiston Lapinsalmen portti, jonka läheisyydessä on iso parkkipaikka autoille.

Retken toteuttamisessa huomioidaan aina päivän sääolosuhteet sekä retken ajankohta.

Melontaretkiä toteutetaan sulan veden aikana touko-syyskuussa.

Varaaminen

Varaus onnistuu haluamallasi tavalla:

  • Online tai
  • Puhelimitse tai
  • Sähköpostina

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

email: myynti@repovesikeskus.fi

This entry was posted in . Bookmark the permalink.