fbpx

Kesäretki Ketunlenkillä

Etusivu / Portfolio / Kesäretki Ketunlenkillä

Opastettu luontoretki patikoiden Repoveden kansallispuistossa

Patikointi puiston suosituimmalla polulla, Ketunlenkillä. Retken aikana perehdytään puiston luontoon, nautitaan nokipannukahvit ja ateriat nuotion ääressä.

Repoveden suosituin polku

Retkellä kuljetaan Repoveden suosituinta polkua pitkin ja koetaan pitkä riippusilta ja hienot näköalat Katajavuoren huipulta. Vesistö ylitetään toisen kerran pienellä lossila "ruismoottorin" voimin.

Sertifioitu Repoveden kansallispuiston opas kertoo luonnosta, historiasta ja alueen tarinoista.

Perusretki on tyypillisesti puolen päivän mittainen, mutta retkestä voidaan tehdä kokopäiväretki ruokailun ja täydennetyn ohjelman avulla.

Nokipannukahvit kuulu asiaan

Retkeen kuuluu aina nokipannukahvit. Perusretkellä eväät ovat tyypilliset suomalaiset retkieväät: nokipannukahvit, nuotiomakkaraa ja leivonnainen. Retkiruokailut voidaan sovittaa ryhmän tarpeita vastaavaksi. 

Yrityksen virkistysretkillä on yleensä tervetulokahvit ja täytetty baakeli, jotta jaksetaan patikoida. Iltapäivän alussa nautitaan lounas nuotiopaikalla. Lounaana voi olla keitto tai vaikka lihapata. Valinta tehdään ryhmän toiveiden mukaan huomioiden ryhmän koko.

Retkiohjelma voidaan muokata

Retkestä voidaan rakentaa hyvä virkistyspäivä täydentämällä ohjelmaa luontoruokailulla sekä lisäämällä teemallista maasto-osuutta tai käydään vesillä jättikanooteilla.

Kesäretkiä toteutetaan sulan veden aikaan touko-syyskuussa.

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Lisäinfoa retkestä löytyy oheisen linkin kautta. Sieltä voit varata myös perusretken.

Mikäli haluat kokopäiväretken, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Muokkaamme yhdessä ryhmänne tarpeita vastaavan kivan päivän vieton Repoveden kansallispuistossa.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.