fbpx

Talviretki Repovedellä

Etusivu / Portfolio / Talviretki Repovedellä

Opastettu talviretki patikoiden Repoveden kansallispuistossa

Patikointi Repovedellä oppaan johdolla ja nauttien talven hiljaisuudesta. Nokipannukahvit kuuluu tietysti asiaan.

Repovesi tunnetaan sillasta

Repoveden yksi tunnetuimmista kokemuksista on kävely korkealla pitkää riippusiltaa pitkin kalliolta toiselle. Talvellakin puistossa on kulkijoita ja polku sillalle on käveltävisssä lähes joka päivä. Lapinsalmen virtaava vesi on sulana ja paikka voidaan ylitetään talvellakin riippusiltaa pitkin.

Talvinen retki tehdään aina päivän olosuhteet huomioiden. Retkellä kuljetaan tallatuilla poluilla ja olosuhteiden salliesssa käydään myös jäällä.

Sertifioitu Repoveden kansallispuiston opas kertoo luonnosta, historiasta ja alueen tarinoista.

Nokipannukahvit kuuluu asiaan

Retkeen kuuluu aina nokipannukahvit/tee. Eväät ovat tyypilliset suomalaiset retkieväät: nokipannukahvit, nuotiomakkaraa ja leivonnainen. Pienryhmälle voidaan järjestää yhdessä gourmet kokin Sami Talbergin kanssa kehittämämme nuotioruokailu, joka nautitaan pärelautaselta.

Retkiohjelma päivän olosuhteiden mukaan

Talvella olosuhteet vaihtelevat paljon. Kokemuksemme mukaan polku lähtöpaikasta nuotiopaikalle riippusillan kautta on kuitenkin kuljettavissa lähes joka päivä. Muut kulkemismahdollisuudet vaihtelevat.

Talviretket ovat siinä määrin riippuvaisia päivän olosuhteista, että annamme niille peruutustakuun. Mikäli retkipäivänä on odotettavissa kova pakkanen, vesisade tai lumimyrsky, retki voidaan peruuttaa ja palautamme kaikki maksetut ennakkomaksut

Talviretkiä toteutetaan tammi-huhtikuussa.

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Lisäinfoa retkestä löytyy oheisen linkin kautta. Sieltä voit varata myös perusretken.

Mikäli haluat kokopäiväretken, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Muokkaamme yhdessä ryhmänne tarpeita vastaavan kivan päivän vieton Repoveden kansallispuistossa.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.