Villiyrtti- ja ruokaretket 2018

Etusivu / Portfolio / Villiyrtti- ja ruokaretket 2018

Villiyrttien tunnistaminen ja herkkullista maittavaa ruokaa

Villiyrttiretkillä opetellaan tunnistamaan kasveja ja saadaan tietoa niiden käytöstä ruuaksi. Metsä herkkuja nautitaan Repovedellä.

Villiyrttien tunnistaminen ja käyttö keruutuotekouluttajan opastamana.

Villiinny keväästä -Villiyrtit tutuksi 16.5. ja 4.6.

Villiyrttiretkillämme Ankkapurhan Kulttuuripuiston ympäristössä 16.5. ja Verlassa 4.6. oppaana on keruutuotekouluttaja ja -tarkastaja Paula Niskala. Hänen opastuksella perehdymme keväiseen luontoon ja sieltä löytyviin syötäviin villiyrtteihin.

  • 16.5. Anjalassa retki alkaa 18:30
  • 4.6. Verlassa kokoonnutaan klo 18

Tule mukaan keväiseen iltaan kanssamme!

Villiyrttien tunnistaminen ja käyttö ruuan valmistuksessa

Villiyrtit ja ruoka 30.5.

Mielenkiintoinen iltaretki villiyrttien parissa Mustilan koulun ympäristössä Elimäellä.

Retken aikana opetellaan keruutuotekouluttajan opastaman tunnistamaan piha-alueelta löytyviä yrttejä ja muita syötäviä kasveja. Kerätään niitä ja valmistetaan yhdessä keittiössä ruokaa.

Lopuksi maistelemme ja nautimme aikaansaannoksistamme. Tule oppimaan uutta!

Rasmus kertoo lepoista ja lepakkojen elintavoista nuotion äärellä pimeää odotellessa.

Metsän herkut Repovedellä 1.9.

Nyt kolmannen kerran järjestetään ruokaan keskittyvä luontoretki Repoveden kansallispuistossa.

Retki sisältää keruutuotekouluttajan opastaman sieniretken. Sen aikana opetellaan tunnistamaan monia syötäviä sieniä. Sieniretken päätyttyä saavumme nuotiopaikalle, jossa palkittu kokkimme loihtii maittavan kolmen ruokalajin lounaan. Lounas sisältää tietysti myös sitä metsästä löydettyä antia.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.