fbpx

Vuokraa avokanootti

Etusivu / Portfolio / Vuokraa avokanootti

Melomaan kaverin kanssa päiväksi tai pidemmäksi aikaa avokanootilla?

Melontaretki yhdessä kavereiden kanssa hyvällä avokanootilla. Retkelle saat mukaan oppaan hyvät neuvot ja tarvittaessa kuljetuksia.

Varustettu avokanootti

Kanootin hyvät punosistuimet tekevät melontaretkestä nautittavan. Kanootin varusteisiin kuuluu melat, melontaliivit, äyskäri ja kiinnitysnaru. Lisäksi saat naruja tavaroiden kiinnittämiseksi kanoottiin.

Päiväretkkelle saat tarvittaessa myös vedenpitäviä pusseja varusteille ja kännykälle.

Kuljetus lisäpalveluna

Kuljetamme kaluston tarvittaessa sovittuun lähtöpaikkaan ja ja noudamme paluupaikasta. Samassa kyydissä kulkee myös ainakin auton kuljettaja (maks 3 hlö).

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Karttojakin löytyy. 

Taukopaikat

Verlan yläpuolinen vesistö on rauhallinen ja sopii hyvin luonnosta nauttivalle. Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä. 

Mikäli lähtöpaikka on Repojotoksen melontasatama, Verlaan on mahdollista meloa päiväretkellä ja Repoveden kansallispuisto on tavoitettavissa yöretkien aikana. 

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Voit varata kajakin Online päiväksi, yön yli tai kahden yön retkelle, kuten viikonlopuksi. Nämä varaukset saat oheisten linkkien kautta, mikäli retkeesi on aikaa alle seitsemän kuukautta.

Jos haluat retkeillä pidempään tai kajakkia ei ole saatavana Online, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Me autamme.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.