fbpx

Vuokraa kajakkikaksikko

Etusivu / Portfolio / Vuokraa kajakkikaksikko

Melomaan kaverin kanssa päiväksi tai pidemmäksi aikaa kajakkikaksikolla? Mukava kaksikko ja hyvät neuvot saat meiltä.

Melontaretki yhdessä kavereiden kanssa hyvällä kajakkikaksikolla. Retkelle saat mukaan oppaan hyvät neuvot ja tarvittaessa kuljetuksia.

Varustettu kajakkikaksikko

Kajakin säädettävät mukavat istuimet tekevät melontaretkestä nautittavan. Kajakin varusteisiin kuuluu kaksi kannellista tavaratilaa, melat, melontaliivit ja kuivaussieni. Lisäksi kansille on mahdollista sijoittaa tavaraa.

Päiväretkkelle saat tarvittaessa myös vedenpitäviä pusseja varusteille ja kännykälle.

Kuljetus lisäpalveluna

Kuljetamme kaluston tarvittaessa sovittuun lähtöpaikkaan ja ja noudamme paluupaikasta. Samassa kyydissä kulkee myös ainakin auton kuljettaja (maks 3 hlö).

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Karttojakin löytyy. 

Taukopaikat

Verlan yläpuolinen vesistö on rauhallinen ja sopii hyvin luonnosta nauttivalle. Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä. 

Mikäli lähtöpaikka on Repojotoksen melontasatama, Verlaan on mahdollista meloa päiväretkellä ja Repoveden kansallispuisto on tavoitettavissa yöretkien aikana. 

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Online varaus onnistuu päiväksi, yön yli tai kahden yön retkelle, kuten viikonlopuksi. Nämä varaukset saat tehtyä oheisten linkkien kautta, mikäli retkeesi on aikaa alle seitsemän kuukautta.

Jos haluat retkeillä pidempään tai kajakkia ei ole saatavana Online, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Me autamme!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.