fbpx

Vuokraa kajakkiyksikkö

Etusivu / Portfolio / Vuokraa kajakkiyksikkö

Melomaan kaverin kanssa päiväksi tai pidemmäksi aikaa kajakkiyksiköllä?

Melontaretki yhdessä kavereiden kanssa hyvällä kajakkilla on nautinto, joka on koettava. Mukavan yksikön ja hyvät neuvot saat meiltä. Tarvittaessa kuljetuskin järjestyy.

Varustettu kajakkiyksikkö

Kajakin säädettävä mukava istuin tekee melontaretkestä nautittavan. Kajakin varusteisiin kuuluu kaksi kannellista tavaratilaa, mela, melontaliivi ja kuivaussieni. Lisäksi kansille on mahdollista sijoittaa tavaraa.

Päiväretkelle saat tarvittaessa myös vedenpitäviä pusseja varusteille ja kännykälle.

Yksiköt ovat RTM:n Dag Tiwok kajakkeja, Erälehden testivoittajia järvi- ja jokialueelle. Lisäsi meillä on yksi reilumman kokoinen Preception. 

Kuljetus lisäpalveluna

Kuljetamme kaluston tarvittaessa sovittuun lähtöpaikkaan ja noudamme paluupaikasta. Samassa kyydissä kulkee myös ainakin auton kuljettaja (maks 3 hlö).

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Karttojakin löytyy. 

Lähtöpaikka ja taukopaikat

Lähtöpaikka on yleensä Repojotoksen melontasatama. Mutta voi olla muukin, kuten Verla tai Repovesi.

Verlan yläpuolinen vesistö on rauhallinen ja sopii hyvin luonnosta nauttivalle. Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä. 

Mikäli lähtöpaikka on Repojotoksen melontasatama, Verlaan on mahdollista meloa päiväretkellä ja Repoveden kansallispuisto on tavoitettavissa yöretkien aikana. 

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Online varaus onnistuu päiväksi, yön yli tai kahden yön retkelle, kuten viikonlopuksi. Nämä varaukset voit tehdä oheisten linkkien kautta, mikäli retkeesi on aikaa alle seitsemän kuukautta.

Jos haluat retkeillä pidempään tai kajakkia ei ole saatavana Online, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Me autamme!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.