fbpx

Vuokraa SUP lauta

Etusivu / Portfolio / Vuokraa SUP lauta

Melomaan kaverin kanssa päiväksi tai pidemmäksi aikaa avokanootilla?

Melontaretki yhdessä kavereiden kanssa hyvällä avokanootilla. Retkelle saat mukaan oppaan hyvät neuvot ja tarvittaessa kuljetuksia.

SUP lauta on helppo kuljettaa

SUP lauta varusteineen

Vuokrattavat SUP laudat ovat vakaita ja kantavia, kantavuus jopa 140 kg. Valmistusmateriaali on kerrosrakenteinen muovi, joten lauta on kova ja sen päällä on hyvä seisoa.

Lauta sopii mukavaan vapaa-ajan viettoon lomamökille tai pienelle retkelle. Laudalla pääsee lähelle luontoa ja sen päältä voi vaikka heitellä virveliä tai perhoa. Laudan päällä on punoksia, joiden alle voi laittaa tavaraa melonnan ajaksi.

Vuokraan kuuluu SUP lauta, säädettävä mela, nilkkaan ja lautaan kiinnitettävä karkuremmi ja melontaliivi. Päiväretkelle saat tarvittaessa myös vedenpitäviä pusseja varusteille ja kännykälle.

Kuljetus lisäpalveluna

Kuljetamme SUP laudat varusteineen tarvittaessa sovittuun lähtöpaikkaan ja ja noudamme paluupaikasta. Samassa kyydissä kulkee tarvittaessa myös melojat.

Opas ohjaa alkuun sekä neuvoo alueesta. Karttojakin löytyy. 

Taukopaikat

Verlan yläpuolinen vesistö on rauhallinen ja sopii hyvin luonnosta nauttivalle. Vesistössä on kaksi melojille tarkoitettua huollettua taukopaikkaa. Paikoilla on varusteina laituri, pöytä, nuotiolaite, polttopuuvaja sekä kuivakäymälä. 

Mikäli lähtöpaikka on Repojotoksen melontasatama melominen Verlaan on mahdollista ainakin yön yli kestävien retkien aikana. 

Varaaminen

Varaaminen onnistuu, kuten haluat:

  • Online tai
  • Puhelimella tai
  • Sähköpostitse

Yhteystiedot

Puh 044 784 7411

Email: myynti@repovesikeskus.fi

Online varaus

Voit varata Online-palvelussa SUP laudan  päiväksi, yön yli tai kahden yön retkelle, kuten viikonlopuksi. Nämä varaukset saat oheisten linkkien kautta, mikäli retkeesi on aikaa alle seitsemän kuukautta.

Jos haluat retkeillä pidempään tai SUP lautaa ei ole saatavana Online-palvelussa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Me autamme.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.