Villiyrttien tunnistus, kerääminen ja ruuaksi valmistaminen
Illan aikana Paula opastaa villiyrttien tunnistamista ja Maria niiden ruuaksi valmistamista.
Villiyrttien kerääminen tehdään Ankkapurhan ulkoalueella. Keruutuotekouluttaja Paula Niskala opastaa ensin kerättävien villiyrttien tunnistamista ja keräämistä.
Keräämisen jälkeen siirrytään sisätiloihin keittiöön valmistamaan kerätyistä villiyrteistä Maria Tigerstedtin ohjauksessa herkullista iltapalaa. Kokkausillan päätteeksi nautiskelemme hienoista villiyrttien mauista.
Kurssiaika: Tiistaina 23.5.2023 klo 18-20:30.
Paikka: Mustila Viinin tiloissa Kouvolassa Elimäellä, Mustilan Puistotie 21 Kouvola (Elimäki). Kokoontuminen Mustila Viinin viinituvan edustalla.
Hinta 35 €, sisältää opastuksen sekä iltapalan.
Maksiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.
Ilmoitautuminen:
Varaa paikkasi nyt Online. Näin varmistat heti osallistumisesi!
Mikäli netissä varaaminen ei onnistu, voit lähettää ilmoittautumisesi sähköpostitse: myynti@repovesikeskus.fi. Kerro postissa ilmoittautujan nimi sekä puhelinnumero.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti!
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.