VILLIYRTTIEN KERUU- JA KOKKAUSILTA – Mustila Viini

Villiyrttien tunnistus, kerääminen ja ruuaksi valmistaminen

Illan aikana keruutuotekouluttaja Paula Niskala opastaa villiyrttien tunnistamista ja Maria Tigerstedt niiden ruuaksi valmistamista.

Tunnistaminen ja kerääminen tehdään Ankkapurhan ulkoalueella. Keräämisen jälkeen siirrytään sisätiloihin keittiöön valmistamaan kerätyistä villiyrteistä herkullista iltapalaa. Kokkausillan päätteeksi nautiskelemme hienoista villiyrttien mauista.

Kurssiaika: Keskiviikko 25.5.2023 klo 18-20.

Paikka: Ankkapurha, Ankkapurhantie 15, Kouvola (Anjala). Kokoontuminen Makasiinikahvilan edessä.

Hinta 35 €, sisältää opastuksen sekä iltapalan.
Maksiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Ilmoitautuminen:
Varaa paikkasi nyt Online. Näin varmistat heti osallistumisesi!
Mikäli netissä varaaminen ei onnistu, voit lähettää ilmoittautumisesi sähköpostitse: myynti@repovesikeskus.fi. Kerro postissa ilmoittautujan nimi sekä puhelinnumero.

Huom! Paikkoja on rajoitetusti!

Alkaen: 35,00  (sis. alv)