fbpx

Lomalle ja vapaa-aikaan

Etusivu / Lomalle ja vapaa-aikaan

Mitä kivaa tekemistä lomalla? Missä on kiva viettää aikaa ihan rauhassa?

Palvelusta löytyy monenlaisia ratkaisuja olemiseen ja tekemiseen. Tutustu alueemme tarjontaan, se kannattaa!

Repovesikeskuksen palvelusta löytyy monen tasoisia mökkejä ja huviloita, joita saa yhdeksi yöksi tai pidemmäksi aikaa paikasta ja ajankohdasta riippuen.

Lomahuviloita ja mökkejä

Kouvolan seudulta ratkaisuja moneen makuun ja tarpeen.

Palvelussamme on hyvin varustettuja tilavia huviloita ja pienelle perheelle sopivia perusmökkejä eri puolilla puhdasta järvialuettamme.

Lomamatkalle B&B yösija löytyy helposti Orilammen Maja ja Lomakeskuksesta, Aurantolasta tai Yli-Kaitalasta. Lisäksi palvelussa on kesäaikana viihtyisiä aittahuoneita.

Katso tarkemmin majoituksista >>

Melontaretkellä rauhallisella Verlan yläpuolisella vesialueella pääsee lähelle luontoa. Huoletut taukopaikat sopivat evästelyyn. Melomaan pääsee helposti vuokraamalla kanootin.

Ohjattua tekemistä

Oppaamme järjestävät kesäisin kaikille avoimia melonta ja luontoretkiä. Voit tietysti tilata retken omalle porukallesi halumaasi aikaan.

Kesän 2020 jo julkaistuja yleisöretkiä

7.8. Lepakkojen yö Repovedellä, lue lisää >

14.8. Lepakkojen yö Mustila Arboretumissa, lisäinfo >>

6.9. Metsän herkkuja Repovedellä, lisäinfoa >

Infoa kaikista retkistä >>

Repovesikeskuksen palveluna on kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraaminen. Vuokjrapalveluja saa Repoveden kansallispuiston alueelle ja muuallekin Pohjois-Kymenlaaksossa.

Melontavälineiden vuokraus

Kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja saa vuokrattua päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Helpoiten vuokraus onnistuu ONLINE palvelussa, mutta puhelin ja sähköposti myös käyvät.

Katso lisää >>