Lomalle ja vapaa-aikaan

Etusivu / Lomalle ja vapaa-aikaan

Mitä kivaa tekemistä lomalla? Missä on kiva viettää aikaa ihan rauhassa?

Palvelusta löytyy monenlaisia ratkaisuja olemiseen ja tekemiseen. Tutustu alueemme tarjontaan, se kannattaa!

Repovesikeskuksen palvelusta löytyy monen tasoisia mökkejä ja huviloita, joita saa yhdeksi yöksi tai pidemmäksi aikaa paikasta ja ajankohdasta riippuen.

Lomahuviloita ja mökkejä

Ratkaisuja moneen makuun ja tarpeen.

Hyvin varustettuja tilavia huviloita on mm. Yli-Kaitalassa ja Oravasalmen Huviloilla. Pienelle perheelle sopivia perusmökkejä on Yli-Kaitalan lisäksi Aurantolassa ja lisää mökkejä eri puolilla aluettamme.

Lomamatkalle B&B yösija löytyy Orilammen Majalta, Aurantolasta, Lomakivestä, Sinibellistä lisäksi palvelussa on kesäaikana viihtyisiä aittahuoneita.

Katso tarkemmin majoituksista >>

Ohjattua tekemistä

Kalastukseen ja päiväretkiin löytyy ohjattua tekemistä monessa paikassa.

Perhokalastus on noussut suosioon.
Sitä opettaa pätevä kalastusohjaajamme. Hänellä on myös välineet, joten alkuun pääsee helposti.

Melonta ja opastetut luontoretket
Oppaamme järjestävät kesäisin kaikille avoimia melonta ja luontoretkiä. Voit tietysti tilata retken omalle porukallesi halumaasi aikaan. Opastamme myös omatoimiselle melontaretkelle.

Katso retkistä >>

Repovesikeskuksen palveluna on kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraaminen. Vuokjrapalveluja saa Repoveden kansallispuiston alueelle ja muuallekin Pohjois-Kymenlaaksossa.

Melontavälineiden vuokraus

Kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja saa vuokrattua päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Helpoiten vuokraus onnistuu ONLINE palvelussa, mutta puhelin ja sähköposti myös käyvät.

Katso lisää >>