Henkilökunnan virkistysretki

Luonto on paras paikka virkistymiseen. Metsä parantaa mieltä, se on tutkittu.

Virkistysretki voi rakentua opastetusta patikoinnista ja vesillä olosta sekä ateriapalveluista. Mukana voi olla myös visailua tai erityinen teema, kuten villiyrtit tai sienet

Vesille päästään ainutlaatuisilla jättikanooteillamme. Yhteen kanoottiin mahtuu meidän kipparin lisäksi yhdeksän henkilöä. Pienemmälläkin joukolla päästään hyvin liikkeelle. Hyvänä vaihtoehtona pikkuryhmälle ovat 2-3 hengen kanoottimme.

Retki voidaan myös pelkistää patikoinniksi tai vain melontaretkeksi.

Ateriat luonnossa

Ateriapalveluita on kehitetty vuodesta 2014 lähtien yhdessä Suomen villivihanneslähettilään Sami Tallbergin ja palkitun gourmet kokkimme kanssa. Tarjoamme lähiruokaa maaseudulta. Mukana saattaa olla myös jotain ajankohtaista villiä luonnosta.

Nokipannukahvit maistuvat aina ja lounaaksi maittavaa keittoa, villiä sisältävää lihapata tai muuta maittavaa tarjolla olevaa.

Luonnossa noudatamme kestävän luontomatkailun periaatteita. Tämän takia vältämme kertakäyttöastioiden käyttöä. Toinen epäsuosiossamme oleva aihe ja raaka-aine on muovi.   

Tiimipalaveri tai kokous

Suosittuja palveluitamme ovat tiimipalaverit ja kokoukset sekä niihin yhdistetyt aktiviteetit Repoveden kansallispuistossa tai muualla Kouvolan seudulla.
 
Valittavana on useita majoituspaikkoja, joiden yhteydessä voidaan pitää kokoukset ja palaverit. 
 
Ohjelmapalveluista voidaan valita kuhunkin paikkaan, kuten Aurantolaan tai Orilammen Majalle, sopivat palvelut tai vietetään päivä Repovedellä, Kimolan kanava on uusi mielenkiintoinen paikka.
 
Mahdollisuuksia on paljon! Asia ratkaistaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Katso esimerkkejä virkistysretkistä

Alkaen: 150.00  (sis. alv)
Alkaen: 300.00  (sis. alv)
Alkaen: 440.00  (sis. alv)

Lisätuote

Tervetulokahvit

Alkaen: 72.00  (sis. alv)

Sertifioidut oppaamme

Repoveden kansallipuiston sertifioidut oppaamme huolehtivat ryhmästä.

Vesillä jättikanooteillamme

Jättikanooteissa melotaan yhdessä. Usein syntyy myös kisa ihan itsestään.

Lopussa on tiivis hauskaa!

Ryhmässä syntyy kipinä tehdä yhdessä jotain uutta oppaan johdolla.

Mitä kannattaa huomioida virkistyspäivän suunnittelussa?

Toteutuspaikan olosuhteet

Kun mietitään kokousta ja siihen liitettyä virkistyspäivää tai -retkeä on muutama asia, joihin on hyvä perehtyä etukäteen. Ensimmäisenä tulee mieleen toteutuspaikka. 

Repovesikeskuksen kanssa suunnittelussa toteutuspaikan valinta käydään läpi. Me autamme löytämään ryhmälle sopivan ratkaisun, jossa huomioidaan asiakkaamme tarpeet. Tällaisia ovat mm. ryhmän koko, käytettävissä oleva aika sekä esimerkiksi tarvitaanko kokoukseen tai palaveriin jotain perinteisiä välineitä tai edes sähköä.

Ajankohta ja siitä päättäminen. 

Virkistysretken ja kokouksen ajankohdan päättäminen mahdollisimman varhain on hyvä asia. Useimmiten myöhäinen päätös rajaa pois paljon toteutusvaihtoehtoja ja saattaa olla kokonaan este palvelun saamiseen.

Pitkän ajan kokemuksella meille on muodostunut selkeä käsitys kiireisistä ja ruuhkaisista ajankohdista. Tällaisia hetkiä ovat erityisesti kesälomakauden jälkeiset perjantait ja lauantait. Ruuhka jatkuu yleensä syyskuun loppupuolelle saakka. Toinen ruuhkainen hetki on toukokuun puoliväli ja kesäkuun alkupuoli ennen juhannusviikkoa. 

Aikainen päätös ajankohdasta kannattaa! Silloin on paras mahdollisuus saada palvelut asiakkaan toivomaan aikaan. Yleensä ensimmäiset varaukset tehdään jo edellisen vuoden syyspuolella. 

Ajankohdan päätöksen kanssa ei tarvita vielä yksityiskohtia tulevasta virkistyspäivästä tai kokoushetkestä. Niitä voidaan tarkastella myöhemmin. Me teemme keskustelujen perusteella luonnokset sekä hinta-arviot. Hinta voi elää ja täsmentyä osallistujamäärän sekä valittujen palvelujen mukaan.

Mitä tarvitset? – Me autamme!

Oheisen linkin kautta avautuu lomake uudelle sivulle. Kerro, mitkä asiat kiinnostavat, koska mahdollisesti olette tulossa ja kuinka monta teitä on. Näillä asioilla ainakin pääsemme alkuun.