Kanoottien vuokraus Repojotoksen melontasatamasta. Kuljetuspalvelut Repovedelle ja muuallekin Kouvolan seudulla.

Repojotos on Green Activities -sertifioitu

Meille on myönnetty Green Activities sertifikaatti 25.8.2023! Sertifikaattimme on osoituksena ja tunnustuksena vastuullisesta toiminnastamme ympäristössä, asiakkaiden kanssa, yhteiskunnassa ja aktiviteetti tuotteidemme tuottamisessa.

Green Activities sertifikaattimme edellyttää meiltä jatkuvaa toimintamme seurantaa ja parantamista. Sitä varten teemme vuosittain vastuullisuussuunnitelman, jossa on konkreettisia ja mitattavia asioita. Niiden mittareiden avulla voimme kehittää yritystämme edelleen kohti vielä vastuullisempaa toimintaa.

Tämä sertifikaattimme on myös osoitus ja velvollisuus kumppaneillemme ohjata toimintaansa samaan suuntaan. Näin jokainen Repovesikeskus toimija on myös tietoinen sertifikaattimme vaatimuksista.  

Green Activities sertifikaattiimme on myös yksi laadun tae. Kriteeristössä on monta asiaa, jotka liittyvät laatuun. Näin Toimintamme laatu ja vastuullisuus ovat aina läsnä ja kulkevat matkassamme ”käsi kädessä”.  

Green Activities sertifikaatti kuuluu majoitusyrityksistä tuttuun Green Key sertifikaattiperheeseen. Tästä voit lukea lisää Green Activities sertifikaatista.

Repovesikeskuksen ohjelmapalvelut ovat sertifioituja

Repojotos tuottaa kaikki Repovesikeskuksen ohjelmapalvelut ja kanoottivuokrat. Näin Repovesikeskuksen aktiviteetit kuuluvat kaikki Green Activities sertifikaatin piiriin.