Business Finland antoi meille tunnustusta

Vastuullinen toimintamme on tunnustettu

Business Finland myönsi meille toissa päivänä (29.11.2023) matkailuliiketoiminnan merkittävän tunnuksen: Sustainable Travel Finland.

Meillä on nyt oikeus käyttää tuota tunnusta markkinoinnissamme sekä tuotteiden esittelyssä esimerkiksi nettisivuillamme. Kyseessä on Business Finlandin rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttöoikeutta valvotaan. Käyttöoikeus annetaan vuodeksi kerrallaan.

”infoa

Käyttöoikeuden saamiseksi yrityksen on pitänyt täyttää sille asetetut kriteerit. Visit Finland on laatinut seitsemän kohdan polun. Niissä jokaisessa on paljon tehtävää ja tarkasteltavaa.

Koska meillä oli jo kesällä ansaittu toiminnan sertifikaatti ”Green Activities” pääsimme jouhevasti eteenpäin.

Yrityksemme kehityksen kannalta merkittävin oli sertifikaattimme työstön yhteydessä laaditun kehitysohjelman syventäminen. Nyt siinä on monta tehtävää, joille on vastuuhenkilö ja määräaika toteutukseen.

Kehitysohjelma on jatkuvasti työn alla ja sitä tarkastellaan, kun olemme vuoden kuluttua uusimassa Sustainable Travel Finland tunnuksen käyttöoikeutta. Tämä on mielestäni hieno tapa pitää yrityksen kehitys käynnissä ja parantaa edelleen vastuullista toimintaa.

STF-tunnus on meille merkittävä varsinkin ajatellen matkanjärjestäjiä ja ulkomaisia asiakkaitamme. Haluammekin näin olla esimerkkinä alueemme muille matkailualan pk-yrityksille. Nyt olemme STF-tunnuksemme kanssa samassa sarjassa kuin Hotelli Vaakuna Kouvolassa. Toivottavasti saamme tähän sarjaan lisää toimijoita pian.